icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Restaurant Visplaza

Er is een totaal nieuw restaurantgedeelte gerealiseerd in december 2017 met maar liefst 42 zitplaatsen de uitstraling is heel anders. Met onze mooie inrichting en mooie wandbekleding lijkt het wel alsof u aan het water zit. Wij proberen een knusse warme sfeer te creëren, zodat onze gasten zich op hun gemak voelen. De eerste reacties die wij hebben ontvangen is voor ons de kers op de taart. De gasten zijn zeer positief over ons nieuwe concept.

Naast onze vertrouwde visgerechten bieden wij nu ook vleesgerechten aan voor de gasten die niet van vis houden. Zo hebben wij een ruime keuze, voor ieder wat wils.

Het restaurant biedt nu ook mogelijkheid om groepen te ontvangen. Hierbij kunt u denken aan personeelsuitjes, clubs, familie, bedrijven of een zakelijke lunch/diner. Voor een gezellig verjaardags-diner bent u ook van harte welkom. De jarige ontvangt 25 procent korting op zijn diner. Wilt u heerlijk een visje of 1 van onze vleesgerechten proberen? U kunt ons altijd bellen voor meer informatie. Wij kunnen u dan een vrijblijvende prijsindicatie geven indien gewenst. Voor wie verzekerd wil zijn van een mooi plekje in het restaurant is het zeker aan te raden te reserveren.

Rauwerda’s Visplaza heeft de openingstijden ook verruimd. Het restaurant is ook geopend op zaterdagavond en zondag op reserving vanaf groepen vanaf 15 personen. De openingstijden van het afhaalgedeelte en het restaurant wijken van elkaar af. Het restaurant is langer geopend zie hier op onze site naar de openingstijden hiervan.